Escalop de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 5 Mai 2012 | 5045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de ceafa de porc
  • 4-5 ciuperci
  • 200g rosii in bulion
  • vin rose
  • 2 linguri faina
  • 1/2 patrunjel proaspat
  • mix de condimente(vegeta,boia dulce,piper,peperoncino,oregano,busuioc)
  • ulei masline
  • 3 catei usturoi
  • foi de dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Carnea de porc se clateste cu apa,se condimenteaza cu piper si se trece prin faina,se scutura pentru a se duce surplusul de faina si se pune la prajit pe o parte si pe alta in ulei de masline,dupa care se adauga ciuperciile taiate felii subtiri,se adauga rosiile in bulion impreuna cu vinul si se acopera cu apa cat sa acopere carnea.

La sfarsit se aduga usturoiul pisat si foile de dafin,se lasa pana scade zeama.Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

TIPS-URI

1

si o salata proaspata de rosii si ceapa sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ghiveci de legume