Drob de porc cu masline

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2016 | 3319 vizualizari

 

Anul acesta de Paste am vrut sa incerc ceva mai special. A fost delicios !

 

INGREDIENTE

  • 1 ficat de porc
  • 2 inimi de porc
  • 4 rinichi de porc
  • 200 gr carne tocata din pulpa/spata
  • 6 oua
  • condimente pentru drob
  • 3-4 legaturi mari de ceapa verde
  • 3 legaturi de usturoi verde
  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • delikat/sare
  • piper
  • 300 gr masline verzi umplute cu gogosar
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de bicarbonat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de porc cu masline:

Spalam organele de porc, le lasam la scurs si apoi le tocam (crude). Cu exceptia rinichilor care trebuiesc curatati de partea alba, pe care ii vom lasa vreo 30 minute in apa cu otet si apoi ii vom clati bine.

Dupa ce am dat organele si carnea macra prin masina de tocat, vom toca si verdeturile tot la masina de tocat, pe care le vom pune impreuna si le vom amesteca cu ouale, condimentele, bicarbonatul, uleiul, piperul si delikatul. Lasam apoi in frigider amestecul la odihna (ar fi de preferat cu o zi inainte de a le coace).

Pregatim doua tavi de cozonac pe care le tapetam cu hartie de copt. Umplem tavile pe jumatate cu amestec si apoi asezam maslinele ca in fotografie (vor iesi perfect cand vom taia in sectiune), adaugam si restul de compozitie pana umplem tavile. Ornam pe deasupra cu felii de masline si dam la cuptor pana se rumenesc.

Se lasa la racit in tava. Se servesc dupa preferinta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de porc cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (8)

marcela1979 1

20.04.2016, 22:07

MotanLaOale 1

21.04.2016, 09:31

CameliaR 1

12.05.2016, 11:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]