Floricele de branza

de yafa in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2010 | 4729 vizualizari

 

Rapide si racoritoare, pentru un platou cand apar musafiri....si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 300g de crema de branza tip philadelphia
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov mic
  • 1 catel de usturoi
  • o manuta de masline negre fara sambure
  • sare,piper
  • 4 rosii medii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele de branza:

Spalam rosiile si le taiam felii. Amestecam branzica cu ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, morcovul ras marunt, sare si piper. Umplem o sprita cu varful stelat si asezam crema de branza pe feliile de rosii. Taiam feliute maslinele si le asezam deasupra. Dam la frigider cam 1 ora, servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit indonezian