DOVLECEL PANE

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2015 | 3318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Dovlecel potrivit
  • 150 gr faina
  • 4 oua
  • sare
  • piper ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA DOVLECEL PANE:

  • Curatam dovlecelul de coaja si il taiem rondele de aproximativ 1 cm.
  • Asezonam cu sare si piper.
  • Trecem rondelele prin faine, dupa care prin ou batut , dupa care prajim in ulei.
  • Scoatem pe un servet de hartie pt a elimina excesul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEL PANE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta intinsa, cu branza