Dovlecei gratinati

de Criss in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2012 | 4828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 dovlecei (cam 1 kg)
  • -1 rosie
  • -100 g sunca (eu am pus pastrama)
  • -100 g cascaval
  • -2 oua
  • -100 g smantana (merge si mai multa dar doar atat am avut)
  • -marar verde
  • -sare, piper
  • -ulei de masline
  • -pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei gratinati:

Dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare, nu mai mult de 5 minute dupa care se scurg.

Un vas termorezistent se unge cu ulei de masline si se presara pesmet. Se pun dovleceii bine scursi, sunca taiata cubulete, putin cascaval ras, feliile de rosii, marar, sare, piper, ouale batute, smantana si restul de cascaval.

Se pune tava in cuptor pentru 20-25 minute, pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]