Dorada la cuptor

de Gusti in Peste, 17 Ian 2010 | 11498 vizualizari

 

Pestele devine suculent la pregatirea la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • 4 dorada
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 150 gr masline
  • 10 rosii cherry
  • 1 fenicul
  • 200 ml vin alb, preferabil dulce
  • 100 ml apa
  • 1 lamiie curatata de coaja
  • 50 gr unt
  • sare, piper, cimbru, rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada la cuptor:

1. Pestele devine suculent la pregatirea la cuptor si isi va pastra o culoare atractiva daca se face la temperaturi mari 200-230 grade.

2. Tava se unge cu putin ulei

3. Legumele (rosiile, ceapa, feniculul, morcovii) si vinul alb se pun direct in tava de la inceput, astfel carnea pestelui nu se va usca.

4. Pe patul de legume se aseaza pestele in interiorul caruia punem un "patratel" de unt si o feliuta de lamiie decojita

5. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si rozmarin

6. Se da la cuptor pina se rumeneste (circa 30-35 de minute)

Eu l-am intors si pe cealalta parte dupa ce s-a rumenit. Este o mincare rapida si gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

bloof 1

06.11.2010, 18:29

Mi am facut cont doar sa las un comentariu si eu,m-ati inebunit cu Dorado,am si eu 2 pesti si incerc sa gasesc o reteta mai usoara,sper sa nu fiu fugarit cu matura prin casa!

Bucataras 1

10.11.2010, 18:05

succes! Iti tinem pumnii

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]