Sprot crocant la tigaie

de iry-gabriela in Peste, 13 Iun 2013 | 9832 vizualizari

 

Sprotul este un peste care imi place tare pentru ca nu trebuie sa stau sa aleg oase, in comparatie de alte feluri de peste

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de sprot proaspat sau congelat,
  • faina de porumb,
  • sare si zeama de la o lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot crocant la tigaie:

Sprotul este un peste care se poate gati si intreg, dar eu il prefer fara cap si curatat pe interior, chiar daca este migalos la curatat.    

Deci curatam sprotul si il spalam, dupa care il trecem prin faina de porumb pe care am amestecat-o cu un pic de sare. Apoi prajim sprotul bine pe ambele parti pane devine crocant.

Se scoate intr-un bol si se stropeste cu zeama de lamaie.  

Se serveste cu mamaliguta sau chiar cu paine.    

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot crocant la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai