Desert strudel impletit cu dovleac

de AndreeaLiță in Dulciuri, 6 Noi 2017 | 2824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 250 ml apă caldă
  • o jumătate pahar ulei
  • 3 ouă
  • 150 g zahar
  • sare
  • Umplutura :
  • 1 dovleac
  • 500 g zahar
  • scorțișoară
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel impletit cu dovleac:

Amestecam apa cu drojdia, zaharul, sarea, ouăle și faina și frământam până aluatul e gata. Adaugam uleiul și mai framantam pana se incorporeaza. Lasam sa creasca 2 ore.

Dam dovleacul pe razatoare și il amestecam cu zaharul și scorțișoară. Il tinem pe foc mic pana se înmoaie.

Cand aluatul e gata, il împărțim în 4. Intindem o foaie dreptunghiulară, punem umplutura in mijloc si taiem marginile in fasii. Le punem una peste alta si impletim ștrudelul. La fel facem cu toate.

Le coacem 45 de minute, la 180 grade C. Le servim cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel impletit cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]