Desert reteta de preparare a papanasilor fierti

de Criss in Dulciuri, 29 Sep 2011 | 19627 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 5 linguri gris
  • 7 linguri faina
  • pesmet
  • putin unt sau ulei
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor Se bat ouale, se adauga grisul in ploaie, branza de vaci, apoi in final faina. Rezulta un aluat moale si usor lipicios. Cu mainile infainate formam niste bilute nu foarte mari, pe care le fierbem in apa cu putina sare. Cand s-au ridicat la suprafata, inseamna ca sunt gata. Se scurg si se dau prin pesmet rumenit in unt sau ulei, amestecat cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat