Desert răcoros cu piersici şi cireşe

de diaconta in Dulciuri, 21 Iun 2012 | 5657 vizualizari

 

Cred că merge pe căldura asta un desert din fructe şi iaurt,răcorit niţel la frigider. Am văzut că acum se fac liste cu cine primeşte şi cine nu. Eu le las aici pe masă şi vă serviţi voi.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 piersici
  • O mâna de cireşe
  • 3 linguri de zahar
  • 300 ml iaurt grecesc
  • Piscoturi Savoiardi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert răcoros cu piersici şi cireşe:

Piersicile se taie bucati ,se pun in blender si se fac pasta.

Se adauga cele trei linguri de zahar,se pune intr-o cratita si se da un clocot.Se raceste si se amesteca cu 200 ml de iaurt.

Se pune in pahare alternand piscoturile sfaramate cu crema de piersici,iaurt simplu si fructe.

Se pune la frigider sa fie foarte rece.

Initial vroiam sa-i adaug si mascarpone,dar a fost perfect asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert răcoros cu piersici şi cireşe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (61)

Cris2711 1

23.06.2012, 11:50

combinatia asta ma da gata

BuburuzaBubu 1

23.06.2012, 15:25

O Daaaaa tare delicios!

diaconta 1

23.06.2012, 22:55

Daaa,bun a fost

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat