Baton cu ciocolata

de AdriiAdi in Dulciuri, 22 Feb 2013 | 2741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat fraged
  • ulei
  • finetti sau nutella
  • unt pt tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton cu ciocolata:

Decongelezi aluatul fraged la temperatura camerei.

Il pui pe planseta si il mai intinzi un pic.

Il tai in 4-6 bucati .

Fiecare bucatica de aluat o ungi cu ciocolata , o rulezi apoi o ungi cu putin ulei pe toata suprafata.

Pui batonasele intr-o tava cu forme dreptunghiulare unse cu unt si le dai la cuptor pana cresc si devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane multicolore mentolate