Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten)

de Catalina L in Dulciuri, 31 Oct 2020 | 2928 vizualizari

 

Pentru a avea o reteta low carb am folosit faina de naut fara gluten si indulcitor in loc de zahar.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/10/prajitura-cu-branza-pere-si-smochine.html

 

INGREDIENTE

  • 2 pere
  • 2 smochine
  • 2 linguri de faina de naut bio
  • 4 pliculete de indulcitor stévia - 6 g ( = 8 lingurite de zahar)
  • 250 gr branza de vaci grasa 30%
  • 3 oua
  • 20 gr de ciocolata neagra 85%
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten):

Spalati si curatati perele.  Taiati-le in 4 si-ndepartati semintele.

Spalati smochinele si taiati-le rondele fine. 

Frecati 3 sferturi din indulcitor cu ouale. 

Adaugati branza de vaci, faina de naut si amestecati.

Ungeti cu unt o forma de tarta de 20 sau 24 cm si varsati compozitia.

Puneti deasupra perele si smochinele. 

Presarati deasupra un plic de indulcitor.

Dati la cuptor timp de 30 de minute la 180° C. 

Scoateti si puneti deasupra ciocolata taiata bucatele.

Lasati sa se raceasca si dati la rece minimum 3 ore.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza