Desert pasca fara aluat

de Bucataras in , 22 Mar 2018 | 10346 vizualizari

 

Pasca aromata si cremoasa pentru masa de Paste, fara aluat si fara bataie de cap!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 120 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat dr Oetker
  • 800 g branza vaci grasa si scursa
  • 100 g smantana grasa
  • 1 lingurita coaja de lamaie finesse dr Oetker
  • 1 plic finesse vanilie dr Oetker
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 50 g faina
  • 50 g gris
  • 1 plic praf de copt dr Oetker
  • 120 g stafide hidratate
  • Decor:
  • 1 lingura zahar pudra dr Oetker
  • trandafiri décor dr Oetker
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Se mixeaza ouale intregi cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat pana isi tripleaza volumul si devin cremoase. Se adauga branza de vaci scursa foarte bine si smantana grasa. Se mixeaza si se omogenizeaza compozitia.

Se adauga coaja de lamaie, vanilia bourbon si zeama de lamaie. Praful de copt se pune peste faina si se adauga cate putin in compozitie, mixand la viteza mica. Se adauga apoi si grisul si se omogenizeaza bine.

La final se adauga stafidele hidratate in apa fierbinte si scurse bine.

Se tapeteaza o tava rotunde de 22 cm cu hartie de copt si se coace pasca la 170 grade C, pentru 1 ora, pana se incheaga bine si se rumeneste usor.

Se lasa sa se raceasca complet, apoi se pudreaza cu zahar dr Oetker si se decoreaza cu trandafiri de napolitana dr oetker.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si iaurt - Usor de preparat si foarte gustoasa