Desert inghetata de caramel

de cristina1985 in Dulciuri, 26 Sep 2018 | 2888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida
  • 1 cutie mica lapte condensat caramelizat (397 g)
  • 1 lingurita zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de caramel:

Frisca lichida se bate spuma tare. Se adauga 1 lingurita zeama de lamaie pentru nu se intari prea tare (sa se poata lua usor cu lingura). Laptele condensat se incalzeste la foc mic, amestecand. Cand crema devine mai fluida, se inchide focul.

Se pune 1/2 din cantitatea de frisca, intr-un vas cu diametru de 19 cm, apoi un strat de caramel, alt strat de frisca si iar caramel. Se ia o furculita si se amesteca in bol, pana capata un aspect placut si se amesteca ingredientele. Se tine la congelator peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema