Desert fursecuri cu rom si cacao

de katty in Dulciuri, 18 Noi 2017 | 3581 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 + 2/3 cana faina alba+pentru blat
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 pachet unt 65%grasime
  • 3/4 cana zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 lingura rom
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu rom si cacao:

Cernem faina intr-un castron. Facem o adancitura in mijloc in care punem toate ingredientele, mai putin laptele si cacaua. Framantam un aluat nelipicios pe care il impartim in doua parti.

Amestecam cacaua cu laptele si framantam cu o parte din aluat. Intindem aluatul alb sub forma de sul cu o lungime de aproximativ 30 cm, iar aluatul  cu cacao, sub forma de dreptunghi cu lungimea de 30 cm. Pensulam dreptunghiul cu apa, asezam sulul alb la  margine si rulam. Punem sulul pe un blat de lemn, il acoperim cu folie de plastic si il dam la frigider pentru cel putin 30 de minute.

Scoatem sulul pe un blat de lemn infainat si il taiem rondele de 1/2 cm. Asezam rondelele  intr-o tava pe hartie de copt si dam tava la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor. Scoatem tava si lasam fursecurile sa se raceasca inainte de a le scoate din tava.

Daca vrem fursecuri mai mici,facem 2 suluri mai subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu rom si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine