Desert cu ananas

de Lau in Dulciuri, 26 Ian 2017 | 2951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca
  • 200 g ciocolata
  • esenta de rom
  • 1 cutie de ananas
  • 100 g zahar
  • 100 ml frisca
  • 50 g unt
  • 7 piscoturi piscoturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu ananas:

Ciocolata rupta bucatele se amesteca cu frisca si se pune pe foc, pana ce se topeste ciocolata, se adauga esenta de rom dupa gust si se acopera cu folie alimentra si se da la rece cateva ore.

Dupa ce s-a intarit crema, se mixeaza pana ce isi dubleaza volumul.

Intr-o tigaie, adaugam zaharul, ananasul scurs bine de sirop, punem pe foc pana ce zaharul capata culoarea caramel, adaugam untul, frisca si lasam pe foc pana ce se dizolva, adaugam piscoturile rupte bucati si amestecam.

In pahare, adaugam un strat de crema de ciocolata-crema de ananas-crema de ciocolata si decoram cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]