Desert cu ananas

de Lau in Dulciuri, 26 Ian 2017 | 2978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca
  • 200 g ciocolata
  • esenta de rom
  • 1 cutie de ananas
  • 100 g zahar
  • 100 ml frisca
  • 50 g unt
  • 7 piscoturi piscoturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu ananas:

Ciocolata rupta bucatele se amesteca cu frisca si se pune pe foc, pana ce se topeste ciocolata, se adauga esenta de rom dupa gust si se acopera cu folie alimentra si se da la rece cateva ore.

Dupa ce s-a intarit crema, se mixeaza pana ce isi dubleaza volumul.

Intr-o tigaie, adaugam zaharul, ananasul scurs bine de sirop, punem pe foc pana ce zaharul capata culoarea caramel, adaugam untul, frisca si lasam pe foc pana ce se dizolva, adaugam piscoturile rupte bucati si amestecam.

In pahare, adaugam un strat de crema de ciocolata-crema de ananas-crema de ciocolata si decoram cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]