Desert briose cu coacaze rosii

de MotanLaOale in Prajituri, 7 Oct 2018 | 5116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 6 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 400 g coacaze rosii
  • unpraf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu coacaze rosii:

Coacazele se curata de impuritati, se spala bine si se lasa la scurs.

Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin dense.

Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine lucioasa.

Se adauga uleiul si se omogenizeaza.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza. Se pun si coacazele rosii, pastrand cateva pentru ornat, se amesteca.

Se pun hartii de briose in tava speciala si se toarna compozitia in ele.

Se pun pe fiecare briosa 3-4 coacaze pentru aspect.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 30-35 minute.

Se face proba cu scobitoarea.

Se scot din forma si se lasa la racit.

Se pot pudra cu zahar.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf marmorat cu mascarpone