Cuiburi de cartofi cu sos de vongole si oua fierte

de -tony- in Fructe de mare, 15 Dec 2012 | 3996 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru sos vongole :

  • 1/2 ceapa
  • 250 gr vongole congelate
  • suc de rosii cu pulpa
  • 10 masline negre fara simburi
  • sare,piper
  • busuioc

4 cartofi mari

8 oua

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi de cartofi cu sos de vongole si oua fierte:

Se dezgheata vongolele.

Intr-o tigaie calim ceapa si adaugam vongolele.

Lasam in jur de 5 minute,adaugam sucul de rosii,maslinele si lasam sa scada putin sosul.

Separat curatam cartofii de coaja,ii dam prin razatoare,ii presaram cu sare si ii lasam sa e scurga de apa.

Dupa aceea ii amestecam cu 2 oua batute.

Facem cuiburi si le prajim in ulei incins.

Ouale le fierbem pentru circa 10 minute.

Cind sunt gata le decojim si le taiem pe fiecare in patru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi de cartofi cu sos de vongole si oua fierte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu creveti si icre negre