Cubulete de carne pe salata de orez

de silvianart in Porc, 13 Ian 2017 | 1958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne (muschiulet)
  • 1/2 cescuta orez
  • 1/2 ceapa
  • 1 ardei copt
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • ulei
  • otet
  • zahar brun
  • mix condimente (cimbru, boia afumata, piper negru, fulgi chili, coriandru (foarte putin), zahar brun).
  • un sos, preparat din conserva de gogosar dulce in sos de rosii, facut asta toamna, (l-am pasat).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cubulete de carne pe salata de orez:

Orezul l-am fiert, cand a fost gata, l-am bagat sub jet de apa rece, apoi impreuna cu ceapa taiata marunt si patrunjelul, le-am amestecat si asezonat cu sare, ulei si otet. Cubuletele de carne le-am tras la tigaie impreuna cu mix-ul de condimente, sare, putin zahar brun si am stins cu o lingurita de otet.
Ardeiul copt l-am taiat bucatele si amestecat cu usturoiul pasat impreuna cu ulei, 1 lingurita otet si sare. Le-am asezat pe farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete de carne pe salata de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

diaconta 1

15.01.2017, 17:35

frumos le-ai prezentat

miki_a 1

17.01.2017, 18:51

Un preparat bun si satios!

silvianart 1

20.01.2017, 16:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati