O sa va rat aceasta reteta pas cu pas in imagini.
Pt inceput punem laptele sa se incalzeasca.
Separam albusurile de galbenusuri iar albusurile le batem spuma tare peste care adaugam zaharul lingura cu lingura mixind bine si tot aici punem si esenta si zaharul vanilinat.Cand am terminat de pus zaharul si am amestecat bine punem galbenusurile si din nou mixam.Compozitia obtinuta o punem peste lapte cald si amestecam ..
intr-o oala pe care o vom baga la cuptor punem celelalte 5linguri de zahar si lasam sa se caramelizeze dupa care invartim oala ca sa putem tapeta peretii oalei cu caramel
Dupa ce am obtinut acea glazura pe toata oala punem compozitia de oua cu laptele si dam la cuptor cam 45-50min la foc potrivit.
Cand crema a devenit aurie o scoatem si o lasam sa se raceasca iar dupa ce s-a racit o scoatem pe un platou si o ornam cu frisca.
POFTA BUNA!!!!