Covrigei cu susan

de Veronica22 in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2014 | 5568 vizualizari

 

In diferite combinatii sunt deliciosi sa-i avem mai tot timpul in casa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina alba
  • 1 praf de copt
  • 250 gr margarina Rama mit Butter
  • 2 lingurite sare
  • 200 gr branza sarata
  • 3-4 linguri de smantana
  • susan
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu susan:

Faina se amesteca cu praful de copt si apoi cu margarina.Adaugam smanatana si branza data pe razatoare . Aluatul astfel obtinut se impacheteaza in folie si se lasa la rece 2-3 ore.

Pentru a face covrigeii se intinde foaie de 0,5 mm pe care apoi o vom taia cu forma de covrigei.

Covrigeii se aseaza in tava unsa cu putin ulei,se vor unge apoi cu pensula cu ou batut peste care vom presara semintele de susan. Se dau la cuptor 10 min pana se auresc usor.

Sunt foarte gustosi si fragezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei si saratele