Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur

de ala_oancea in Peste, 27 Mai 2009 | 17964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati cotlet de rechin
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper, boia, oregano
  • ulei de masline
  • 6 cartofi
  • unt
  • frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur:

Se unge tava cu unt. Se aseaza bucatile de cotlet. Eu le-am spalat si le-am uscat cu prosoape de hartie. Se stoarce lamaia peste cotlete, apoi se presara ceapa si usturoiul tocate marunt. Se condimenteaza si se toarna peste ulei de masline. Se baga la cuptor pentru 20 de minute la foc mediu, apoi 10 minute la foc mare.
Cartofii se curata si se taie bucatele. Se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg de apa si se amesteca cu untul taiat cubulete mici. Se presara cu patrunjel verde tocat.
Eu am servit bineinteles cu mujdei ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Peste pe pat de legume