Coşuleţe aperitiv

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 8676 vizualizari

 

Cred ca este o idee foarte bună de aperitiv şi arată foarte bine pe platou.Bine,că ar fi trebuit să fie cu aluat de foietaj,dar în graba mare am luat foi de placintă.Au fost bune şi aşa ,doar cam fragile.

 

INGREDIENTE

  • Cateva foi de placinta
  • Cateva felii de bacon
  • Mozzarella
  • Morcov fiert
  • Carnat chorizo
  • Piept de pui
  • Ardei rosu
  • Rosii cherry
  • Ulei pentru uns foile
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coşuleţe aperitiv:

Asta am folosit eu pentru umplutura,dar se pot umple cu orice aveti la îndemâna.

Am folosit tava de briose.

Am uns formele cu ulei.

Am pus in fiecare forma foi de placinta sub forma de cosulet.

Foile le-am uns cu ulei.

Am pus în fiecare cosulet o felie de bacon,mozzarella,morcov fiert,ardei rosu si rosii cherry.

Am pus tava la cuptor,foarte putin,doar cat s-au rumenit putin.

Am mai pus carnaţi chorizo si piept de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coşuleţe aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

diaconta 1

08.01.2013, 20:36

Ruxy,multumesc mult scumpa mea
mi-e dor de tine,sper ca esti doar ocupata cu treburi mai importante decat bucatarasul

diaconta 1

08.01.2013, 20:37

Camelia multumesc

ryta 1

08.03.2014, 07:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu sos de usturoi si iaurt