"Cosite" din aluat de foietaj cu gem si rahat

de Tabita _ in Dulciuri, 11 Apr 2013 | 16675 vizualizari

 

Un desert simplu si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj
  • cateva linguri gem de capsuni
  • rahat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cosite" din aluat de foietaj cu gem si rahat:

Se scoate aluatul din frigider, se lasa putin sa se dezghete si se taie 6 dreptunghiuri.

Se lasa un spatiu in mijlocul aluatului unde se pune umplutura, iar pe margini se fac taieturi.

Se aseaza umplutura pe mijloc si se impleteste "cosita".

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 - 20 de minute.

Se servesc reci.

 

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cosite" din aluat de foietaj cu gem si rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si gris - de post