Coji de eclere

de elena1988 in Dulciuri, 11 Feb 2011 | 8737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de apa
  • o cana de ulei
  • 2 cani de faina
  • 8 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coji de eclere:

Se pune apa la fiert cu uleiul si se adauga faina in ploaie

Dupa ce s-a racit se adauga ouale pe rand, amestecand bine compozitia.

Se pune compozitia intr-un sprit, se spriteaza din compozitie  in tava tapetata cu hartie pentru copt  si se coc la foc mediu pana se rumenesc usor. Dupa ce s-au facut se umplu cu diferite creme

Daca ti-a placut reteta noastra "Coji de eclere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]