Astea sunt cornuri nu....cornulete...
Punem intr-un bol drojdia sfaramata cu o lingurita de zahar si 70 ml lapte caldut si o lasam sa creasca. 
Intr-un vas mai mare in care vom framanta aluatul punem faina, zaharul,  ouale,1/2 din coaja  de lamaie, zaharul vanilat si treptat laptele  caldut si untura sau untul topite.Framantam bine de tot 20-30 de minute  pina se fac bule de aer in aluat.Lasam sa dospeasca la cald, acoperit  cam 30 de minute pina isi dubleaza volumul.
Intr-un alt bol amestecam nuca macinata cu zaharul, esenta de rom si restul de coaja de lamaie.
Rupem din aluat bilute de marimea unui ou si le aliniem pe masa.
Luam pe rand cate o bila, o intindem cu sucitorul si presaram pe ea nuca  amestecata cu zahar.Rulam cornurile si le asezam in tava captusita cu  hartie de copt.
Dupa ce tava este plina cu cornuri le ungem cu oul batut si le dam la  cuptorul dinainte incalzit la 140 de grade C si le lasam sa se coaca  pina se rumenesc deasupra , aproximativ 50 minute( depinde de fiecare  cuptor)
Le scoatem din cuptor cand sunt gata si le lasam sa se raceasca in tava ,  apoi le desprindem unul de altul si le punem pe farfurie.
Vor iesi niste cornuri mai mari ,ideale pentru a fi servite linga un pahar cu lapte caldut.Pofta mare !