Cornuri cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 12 Apr 2011 | 4872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 2 linguri margarina
  • 300 ml lapte
  • ciocolata
  • 1 ou pentru uns
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu ciocolata:

Se face maiaua din drojdie, margarina, 2 linguri zahar si 2 linguri faina. Se lasa 15min, apoi se pune faina intr-un bol mai mare. Se adauga restul de zahar, sare si esenta de vanilie. Se adauga maiaua si se framanta coca, dupa care se lasa la dospit 1 ora.

Se intinde o foaie, se aseaza o farfurie si se face cerc, care se taie tiunghiuri. Se pune ciocolata si se invarte, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cu oul batut, se dau la cuptor pana rumenesc. Cand se scot se ung cu unt

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos cu alune de padure