Trandafirasi

de Laly in Dulciuri, 4 Dec 2010 | 3984 vizualizari

 

Pentru ca nepotica mea este tare incantata de forma primita de la Bucataras,am hotarat s-o si incercam.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml compot de prune (zeama)
  • 2 plicuri tort jelle rosu
  • 3 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafirasi:

Se amesteca intr-o craticioara zaharul cu tort jeleul.Se adauga zeama de la compot si se omogenizeaza bine.

Se pune pe foc si cand a devenit fluida se pune cu lingura in forme.Eu am pus si intr-o forma de bomboane (asa a fost cererea).

Se lasa la racit,apoi se pot scoate din forma.Sunt nemaipomenite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafirasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu jeleu de visine