Cornulete cu rahat

de Aletta in Dulciuri, 9 Aug 2015 | 3242 vizualizari

 

Cornulete delicioase cu rahat

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 100 ml ulei
  • 250 ml lapte caldut
  • 50 g drojdie
  • 3 linguri de zahar
  • 500 g faina
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita rasa de sare
  • rahat 250 g
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Cele 3 galbenusuri se freaca ca la maioneza cu 100 ml ulei si laptele cu 3 linguri de zahar si drojdia se pun la crescut cca 15 minute pana fermenteaza.

Dupa ce a crescut, o turnam peste "maioneza" coaja rasa de la o lamaie, 2 plicuri zahar vanilinat.praful de copt,1 lingurita rasa de sare si faina.

Se face un aluat si se lasa la crescut 30 minute apoi se intinde o foaie, se taie in patru si se fac cornulete umplute cu rahat.

Se baga la cuptor 30 minute pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

se pudreaza cu zahar vanilinat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca,stafide si rahat