Cornulete bicolore cu dulceat

de ala_oancea in Dulciuri, 25 Noi 2009 | 8136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic Garant pentru aluaturi dospite
  • 200 gr unt
  • 1 ou
  • 1 zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • 4 linguri smantana
  • 1 borcan de dulceata (eu am folosit de prune)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete bicolore cu dulceat:

Se framanta aluatul, se imparte in doua si se adauga cacaoa intr-o jumatate.Se lasa 30 de minute la dospit. Se impart apoi cele doua jumatati in patru si se intind foi rotunde. Se suprapun cate doua foi, una alba, una neagra si se mai intind putin cu sucitorul. Se taie in 8 triunghiuri, se pune cate o lingurita, doua de dulceata la baza si se ruleaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc pana se rumenesc, apoximativ 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete bicolore cu dulceat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata/gem de cirese