Cornulețe cu rahat

de LC in Dulciuri, 29 Mar 2012 | 37820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg făină
  • o cană jumătate borș
  • un cubuleț drojdie
  • 800 g untură
  • un praf sare
  • rahat
  • zahăr pudră
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulețe cu rahat:

Amestecăm ingredientele până ce aluatul devine pufos, astfel încât sa putem forma biluțe. ( eu le înfășor cu ajutorul a două furculițe așezate una lângă alta cu fundul în sus să zic așa :)) mi se pare mult mai simplu și mai rapid și au și un aspect cu model )

Tăiem rahatul în bucățele și îl așezam în centrul biluței după care rulăm. Așezăm în tavă foaia de copt si lăsăm cornulețele în jur de 15-20 minute până se rumenesc ușor, apoi le tăvălim în zahărul pudră

TIPS-URI

1

aluatul e gata când nu se mai lipește de mână ( e posibil să mai ceară o mână de făină)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulețe cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Tuxedo 1

09.04.2013, 19:05

arata splendid si mi-e o pofta de eleeeeee !!!!

doratodor 1

31.05.2013, 12:17

cum se infasoară cu furculitele, ca nu am inteles

nuky 1

05.06.2013, 17:55

Te rog, spune-ne cum le infasori cu furculita si sunt aspectoase cum le infasori.Vad ca a mai solicitat si doratodor sa spui.Cu stima,Violeta
p.s.aluatul il mai pui la frigider dupa ce-l faci?cate bucati ies?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete