Cordon bleu

de miremirc in Pui, 13 Feb 2012 | 7122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 8 felii sunca praga
  • 100 g cascaval
  • 2-3 lg pesmet
  • 2-3 lg faina
  • 1 lg frunze oregano uscate
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Taiem pieptul de pui , apoi acoperim fiecare felie cu folie alimentara si batem cu batatorul de snitele; saram, piperam si presaram oregano uscat ; acoperim farfuria cu folie alimentara si lasam la rece pentru 30 de minute. Pe fiecare bucata de piept de pui asezam o felie de sunca si o bagheta de cascaval si rulam. Acest rol il tavalim prin faina, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi asezam rolurile din piept de pui la prajit.

Se scot din ulei direct pe un prosop de hartie sau pe servetele. Servim langa o portie de orez si muraturi sau fiecare dupa gustul lui.

Pofta buna !! Copilasilor le place cel mai mult ... :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Maria68 1

13.02.2012, 21:21

imi place mult

Mihaela11_jo 1

14.02.2012, 11:45

Delicios si arata impecabil

DIANA B 1

14.02.2012, 12:47

Asta , DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu