Corabioare cu pate de ficat

de Miha in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2009 | 13252 vizualizari

 

Un aperitiv pentru impresionat piticii mancaciosi...

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficat de pasare
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 10 oua
  • 20 felii de sunca si tot atatea scobitori :))
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu pate de ficat:

Ceapa taiata solzisori se caleste in unt.
Ficateii curatati si spalati se adauga in cratita si se fierb inabusit.Cand a scazut toata zeama se dau deoparte de pe foc si se lasa la racit.
Se condimenteaza cu sare si piper (se pot adauga si 2-3 linguri de maioneza) si se da totul prin blender.

Ouale fierte tari se taie in jumatate si se scobesc de galbenusuri.Se umplu cu pasta de ficat si se orneaza cu felii de sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu pate de ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu mamaliguta prajita