Conopida pane

de lacrimioara in Mancaruri de legume, 30 Noi 2010 | 5575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O conopida,
  • vegeta 1 lingura,
  • apa,
  • 3 oua,
  • faina 2 cani,
  • ulei 100 ml,
  • apa.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Conopida se spala si rupe buchetele se pune la fiert in apa cu vegeta si se lasa pana intra furculita in ia cam 15 minute.Dupa ce s-a fiert  o lasam putin la racit si intre timp batem ouale bine.Cand conopida s-a racit putin presaram  cu sare putin pt ca daca a fiert cu vegeta si-a luat sare dar mai punem putin,punem uleiul in tigaie si lasam sa se infierbante dupa care dam buchetelele prin faina si apoi prin ou sa si le punem la prajit pana se rumenesc´.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele de primavara (chinezesti)