Conopida pane

de lacrimioara in Mancaruri de legume, 30 Noi 2010 | 5918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O conopida,
  • vegeta 1 lingura,
  • apa,
  • 3 oua,
  • faina 2 cani,
  • ulei 100 ml,
  • apa.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Conopida se spala si rupe buchetele se pune la fiert in apa cu vegeta si se lasa pana intra furculita in ia cam 15 minute.Dupa ce s-a fiert  o lasam putin la racit si intre timp batem ouale bine.Cand conopida s-a racit putin presaram  cu sare putin pt ca daca a fiert cu vegeta si-a luat sare dar mai punem putin,punem uleiul in tigaie si lasam sa se infierbante dupa care dam buchetelele prin faina si apoi prin ou sa si le punem la prajit pana se rumenesc´.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane