Ciuperci pane

de gatitdemine in Mancaruri de legume, 8 Feb 2011 | 8667 vizualizari

 

Partea interesanta a acestei retete este combinarea ciupercilor cu cas , simplu de preparat dar cu aspect si gust de invidiat.

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci (Champinion)
  • Cas
  • oua
  • faina si pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Ciupecile curatate se sareaza si se umplu cu cas. Incercati sa taiati bucatile de cas astfel incat acestea sa se potriveasca perfect in "palaria cipercii". Se pot folosi si scobitori pentru fixare, care se recupereaza imediat dupa prajire.

Ouale se bat cu putina faina si pesmet .

Ciupercile trecute prin faina , se dau prin ou si se pun la prajit cu partea in care am pus felia de cas in jos dupa care le intoarcem .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat