Compot de piersici

de Merisor in Sirop / Compot, 2 Iul 2013 | 7150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 Kg piersici tari
  • 4 borcane( 800 gr)
  • 3 linguri zahar/borcan
  • 1 plic zahar vanilat/borcan
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici:

Am ales niste piersici din piata mai tari sa nu se inmoaie la fiert, dar au fost destul de dulci. piersicile spalate, le-am spart in doua, am scos samburii si le-am asezat frumos in borcanele spalate si sterilizate.

Am adaugat zaharul si cel vanilat si am umplut cu apa.

Le-am pus capacele si le-am asezat intr-o oala in care am pus apa pana la gatul borcanelor si am pus-o pe foc.

Am lasat la foc mediu dar nu mai mult de 5 minute dupa ce a atins punctul de fierbere.

Dupa ce am stins focul am lasat borcanele in apa pana s-au racit definitiv, apoi le-am trecut in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de piersici