Compot de cirese

de marcela1979 in Sirop / Compot, 28 Iun 2013 | 6162 vizualizari

 

am facut cateva borcane la cererea sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • cirese
  • 3 linguri zahar/borcan de 800 ml
  • 1 aspirina/borcan de 800 ml
  • borcane de 800 ml
  • apa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese:

Ciresele se aleg,se rup coditele si se spala.Borcanele se spala bine cu detergent si se usuca.In fiecare borcan se pun ciresele pana se umple 3 sferturi de borcan,se adauga 3 linguri zahar ,apa pana la gura borcanului si o aspirina pisata.

Se capseaza si se pune la dust.Intr-o cratita se pune prosop se aseaza borcanele ,se pune apa cu grija sa nu ajunga la borcan si se pun la foc.Se lasa sa fiarba si cand a inceput primul clocot se mai lasa 30 min la foc mic.Se lasa sa se raceasca acolo ,apoi se scot ,se sterg si se pun in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]