Cocktail cu fructe de mare

de mimmi in Peste, 29 Ian 2012 | 5955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1  ceapa rosie,
  • 1 gogosar rosu,
  • 1 ardei iute,
  • 200 g fructe de mare,
  • 1 conserva mazare,
  • 100 g cus-cus,
  • 100 g unt,
  • sucul de la 1/2 lamaie,
  • sare,piper ,
  • 200 ml vin,
  • patrunjel proaspat,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu fructe de mare:

Spalam fructele de mare sub un jet de apa. Calilm legumele taiate marunt(in afara de mazare) in 50 g unt. Dupa ce s-au inmuiat,adaugam fructele de mare,vinul,sucul de lamaie si lasma 10 minute sa se patrunda.
Adaugam sare si piper dupa gust. Intre timp,punem apa la fiert(500 ml la 100 g cus-cus),cand da in clocot,se adauga cus-cusul si il lasam la fiert 3-4 minute,dupa care stingem focul,acoperim cu un capac si il lasam sa se umflat,se strecoara,se limpezeste si se caleste in 50 g unt. Intr-un bol/vas/farfurie punem un rand de cus-cus,un rand de mazare,ultimul rand fructe de mare si presaram patrunjel proaspat tocat marunt. Serviti langa un pahar de vin,

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu peste si creveti