Peste spada prajit

de cristeena20 in Peste, 24 Mar 2013 | 14264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste spada taiat bucati
  • faina
  • ulei
  • sare, piper, usturoi, lamaie
  • orez
  • 2 rosii,
  • 1 ceapa
  • pasta de rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste spada prajit:

-Curatam pestele de piele (daca e negru, daca e alb il putem lasa cu piele). Eu am cumparat pestele negru.Il taiem bucati potrivite si il marinam cu sare, piper, usturoi pisat si lamaie din abundenta. Lasam asa cca 1 ora la rece.

- Incingem ulei in tigaie; dam pestele prin faina si il prajim la foc mediu. Scoatem bucatile pe hartie absorbanta.

- de obicei daca pestele e prajit merge perfect langa orez cu rosii . Calim o ceapa mica tocata marunt in ulei de masline, adaugam rosiile taiate cubulete si apoi orezul (2 pumni de persoana) Adaugam de asemenea dupa preferinta pasta de rosii si punem apa. Lasam sa dea un clocot apoi dam la foc minim, acoperim si nu mai amestecam. Adaugam sare, piper. La final adaugam coriandru tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste spada prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste in crusta de malai cu mujdei de usturoi si mamaliga