Ciupercute cu branza la cuptor

de SENO in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2011 | 6238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignion (proaspete nu din coserva)
  • branza telemea sau cascaval
  • ulei
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu branza la cuptor:

Ciupercile se curata,se spala si se lasa la uscat sau se sterg de apa si se rup cu grija piciorusele.Branza se da pe razatoare si se amesteca cu piciorusele tocate.

Cu acest amestec se umplu ciupercutele,se presara piper macinat si se pun in tava unsa cu ulei.

Se dau la cuptorul incins dinainte cam 30 de minute.Sant delicioase.

TIPS-URI

1

se mai pot umple cu un amestec facut din branza,sunca sau bakon si masline tocate

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute