Ciuperci umplute mioritice

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2013 | 12890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci mari (champignon)
  • 100 g telemea de capra (oaie, bivolita)
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita boia dulce sau iute
  • 2-3 cepe verzi
  • cateva fire marar
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • decor: frunze de leustean sau patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute mioritice:

Curatam si spalam ciupercile, coditele curatate se vor pastra intregi. Asezam palariile ciupercilor si coditele intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, saram, piperam dupa gust si stropim totul cu ulei.

Omogenizam branza razuita (maruntita) cu smantana, o lingurita boia si marar verde tocata marunt. Adaugam si ceapa verde taiata rondele si o jumatate de rosie taiata marunt.

Umplem palariile ciupercilor cu aceasta pasta, deasupra asezam feliute de rosii.

Punem tava in cuptorul incalzit pentru 25-30 minute (foc mediu).

Putem decora cu frunze de leustean sau patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute mioritice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci in aluat