Ciuperci umplute la tigaie

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2014 | 5767 vizualizari

 

Este deja cald si nu putem gati la cuptor asa ca trecem la operatiunea ,sub capac-la tigaie . Si mai rapid , si cu mai mare economie de energie calorica .

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci
  • 200 gr cas de oaie
  • 200 gr carnati de Silezia
  • codite de ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la tigaie:

Ciupercile se curata  de codite si se spala . Se sareaza .

Se feliaza casul , carnaciorii ardeiul si ceapa verde .

Se aseaza in fiecare ciupercuta  cas, verdeata, ardei si carnat .

Se stropesc cu putin ulei de masline

In prima faza se pregatesc 10 min . sub capac .

Ciupercile spalate si sarate vor elibera lichid .

In a doua faza se ridica capacul pana se evapora lichidul in exces .Piparati.

Serviti ciupercile umplute atat calde cat si reci insotite de  ridichi ,rosii sau ardei ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carnati