Ciuperci umplute la cuptor

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2013 | 21455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 16 ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 legatura marar
  • 1 snitel de porc sau pui
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • branza / cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la scurs pe un prosop de hartie.

Coditele de la ciuperci se taie marunt, la fel si usturoiul, snitelul, mararul si rosia, dar partea  deasupra, nu si partea din mijloc cu seminte. Peste se adauga 1 ou mai mic, 1 lingura de smantana, sare si piper dupa gust.Daca compozitia este prea moale se pune putina faina.

Se pregateste o tava in care punem hartie de copt, umplem ciupercile cu compozitia obtinuta, le asezam in tava si peste punem cate o felie de branza sau cascaval.

Le dam la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]