Ciuperci Umplute

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 5278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci albe, mari
  • 100 g muguri de pin
  • 75 g de fulgi de migdale
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • Pesmet panko
  • 2 linguri de ulei
  • Patrunjel
  • Sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Umplute:

Ciupercile(palariile) se curata de coaja, se scot piciorusele se curata si se toaca marunt.

Taiem ceapa verde si usturoiul fasiute si il adaugam peste, maruntim mugurii de pin si fulgii de migdale si ii adaugam peste restul compozitiei, Punem  cele doua linguri de ulei si o lingura de pesmet japonez, saram si piperam. Daca mai trebuie pesmet adaugam suplimentar. Luam o tava de cuptor, punem putin ulei tapetam cu  hartie de copt si asezam  ciupercile, ulei de masline putin deasupra ciupercilor si dam la cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute.

Decoram si servim ca in imaginile alaturate.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]