Ciuperci umplute (2)

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 4293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon mari
  • 1 ceapa verde
  • cimbru
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 200 g cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute (2):

Curatam bine ciupercile si le rupem coditele. Asezam ciupercile in tava si presaram putina sare in fiecare.

Coditele le tocam marunt impreuna cu ceapa verde. Adaugam usturoiul pisat si 2-3 linguri cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici.
Condimentam cu sare, piper si cimbru si amestecam bine.

Umplem ciupercile cu cate o lingura de umplutura iar deasupra presaram cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici.

Stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor, la foc potrivit, pana se topeste cascavalul.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

La Ancuta 1

15.05.2011, 14:21

Va multumesc mult pentru aprecieri
@Gaby sa le incerci ca sunt tare bune
@Mihaela ... pe gratar sunt si mai bune

LUK 1

15.05.2011, 15:30

tare bune

MotanLaOale 1

16.05.2011, 08:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu cascaval