Ciuperci umplute

de jurnalulanei in Mancaruri de legume, 28 Oct 2010 | 5383 vizualizari

 

O mancare, sper eu, sanatoasa si care nu te tine foarte mult langa cuptor.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci;
  • - branza de vaci;
  • - [foarte putina ] telemea de vaca (  maturata de Huedin ne place noua);
  • - sunca de Praga ( 3 felii);
  • -cozile ciupercilor ( pe care le tocam marunt);
  • -marar tocat, frunze de patrunjel pentru decor;
  • -sare, ulei, piper,
  • (hartie de copt : pentru ca sa nu le ardem tapetam tava cu un pic de ulei si hartie)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se spala bine ,se curata ciupercile, apoi se taie "piciorusele" ciupercilor;

Se amesteca branza de vaci cu telemeaua de vaca, cu sunca taiata marunt cu mararul tocat si picioarele ciupercilor tocate marunt, saram, piperam si  umplem ciupercile cu acest amestec.

Apoi se dau la cuptor la foc potrivit spre mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galbiori in sos de smantana