Ciuperci sote cu mamaliga la gratar

de mimmi in Mancaruri de legume, 22 Aug 2011 | 4787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • ciuperci
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei kapia
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel proaspat Pentru mamaliga:
  • 1.5 l apa
  •  faina de malai cat cuprinde
  • sare
  • 150 g cas ras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sote cu mamaliga la gratar:

Pregatim mamaliga:

Punem apa la fiert,potrivim de sare si cand incepe sa fiarba se adauga putina faina de malai, casul si completam cu faina de malai in ploaie pana avem o mamaliga cu o consistenta mai tare. (sa nu uitam ca mamaliga se mai ingroasa dupa ce s-a racit) O punem intr-o foarma patrata sau dreptunghiulara si o lasam la racit. Dupa care o taiem patrate si o punem pe gratar,prajind-o pe ambele parti.

Intre timp pregatim ciupercile. Curatam cepele le tocam si le punem la calit in ulei,adaugam usturoiul taiat marunt,ardeiul taiat cubulete,ciupercile taiate felii,adaugam un pahar de apa si le lasam sa fiarba pana scade lichidul. Condimentam cu sare,piper si patrunjel tocat marunt. Servim cu mamaliguta calda !

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sote cu mamaliga la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]