Ciuperci si zucchini in sos de smantana

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2015 | 4690 vizualizari

 

Foarte rapid si foarte gustor

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciuperci champignon feliate
  • 2 dovlcei zucchini mici
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 cana de lapte
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 catel de usturoi
  • sare/piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci si zucchini in sos de smantana:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline pentru cateva minute.

Ciuperciile se taie in jumate sau bucati mai mici,se clatesc sub jet de apa si se pun peste ceapa.

Lasam cateva minute sa scada zeama lasata de la ciuperci,punem usturoiul strivit si laptele si lasam la foc mic sa fiarba.

Adaugam si dovleceii zucchini spalati bine si taiati rondele sau bucati mai mici,mai completam cu lapte daca este nevoie,adaugam condimentele dupa gust.

Cand zeama a scazut punem smantana,amestecam bine si servim cu pulpa de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci si zucchini in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ciuperci si amestec de carne