Ciuperci cu sos si legume

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2011 | 4458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de faina
  • putina nucsoara
  • 150 ml de apa
  • 1 1/2 lingurite de delikat
  • 2 cubulete de branza topita(la vache qui rit)
  • sare
  • piper
  • 100 gr margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos si legume:

Se curata si se spala legumele. Ardeii se taie marunt, ceapa si coditele de la ciuperci si se inabusa cu 50 gr de margarina, piper, sare si putina apa.

Intr-o cratita se topesc 25 gr de margarina, apoi adaugam faina si se amesteca bine cu telul. Se adauga apa si delikatul si lasam se formeze o crema. Se pune apoi nucsoara, branza topita si putina sare.

Se unge o tava si se aseaza palarioarele de ciuperci in care se pune putina margarina in fiecare si se da la cuptor pana se inmoaie,apoi adaugam legume si peste cate putin sos si se dau la cuptor ptr 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]