Ciuperci cu sos si legume

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2011 | 4333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de faina
  • putina nucsoara
  • 150 ml de apa
  • 1 1/2 lingurite de delikat
  • 2 cubulete de branza topita(la vache qui rit)
  • sare
  • piper
  • 100 gr margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos si legume:

Se curata si se spala legumele. Ardeii se taie marunt, ceapa si coditele de la ciuperci si se inabusa cu 50 gr de margarina, piper, sare si putina apa.

Intr-o cratita se topesc 25 gr de margarina, apoi adaugam faina si se amesteca bine cu telul. Se adauga apa si delikatul si lasam se formeze o crema. Se pune apoi nucsoara, branza topita si putina sare.

Se unge o tava si se aseaza palarioarele de ciuperci in care se pune putina margarina in fiecare si se da la cuptor pana se inmoaie,apoi adaugam legume si peste cate putin sos si se dau la cuptor ptr 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]