Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate)

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2013 | 3935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci champignons
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • 5 fire de patrunjel
  • 4 lg ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate):

Punem o tigaie la incins cu ulei de maspine si catel de usturoi curatat.

Cupatam ciupercile,le spalam si le taiem rondele.Le punem in tigaie la foc mic,cu putina sare,si lasam pana scade toata zeama de la ciuperci.

Spalam patrunjelul,il tocam marunt si punem peste ciuperci.Mai lasam 5 minute.Stingem focul.

Serviti ca garnitura la o fripura sau asa simpla.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Puteti sa faceti si o pasta,foarte buna cu smantana si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta mexicana